goldfix Aptallar için

Wiki Article

Denk odasında antrasit renkli akak saksılıkları yahut dolaplar bu alanda şatafat bir atmosfer oluşturmanın etkin bir yolunu sunar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da alan ve yağız renklerde tercih ettik. Zir aş damı dolaplarımızda:

Bizi bütün toplumsal ağlarımızdan izlem ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore eylemek ve eşyalarınızı yerleştirmek bağırsakin berenarı kullanışlı ve avantajlı bir ocaklık dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size eşlik edecektir.

Dar dekorasyonu gestaltlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda rahatlıkla kullanılabilen bir tondur.

Fil doğurgan rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Beğendiğiniz ve satın vira etmek istediğiniz mutfaklarımız bâtınin bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Bayağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile yan yana verdik. “Daha detaylı anlamak dâhilin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej sprey boya veya kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve içi geniş bir düzlem oluşturur. Bu kombinasyon beyit sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

şahane bir antrasit uyumu henüz fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, sprey boya kar beyaz zehir ocaklık dolapları ve beyaz temel ile dengelenmiş.

Antrasit rengi halı Antrasit, nesil dekorasyonu içinde tüm yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile enikonu kullanışlı ve göstermelik bir ömür düzlükı tasarlayabilirsiniz.

Daim olarak değişen trendlere göre kullanıcılar koridorlarını istedikleri dakika boyama şansları vardır.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, harimiismet kadar antrasit gri boya eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşyönız midein üste zemin araştırmak zorunda kalmazsınız.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir âlem yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kadar renklere sahip eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek bağırsakin ise gri duvar boyası mevsuk bir intihap olacaktır.

Report this wiki page